Frustrerande och onödigt

Bildresultat för doktor

I går fick jag äntligen svar från Myelom provet jag tog den 14/9, 13 dagar senare. Det är skit jobbigt att vänta så länge på ett svar. Läkaren var ledig veckan efter så det dröjde länge. Men man tycker att en annan läkare som har mer tid kan skicka provsvaret. Det blir typ tortyr att vänta så länge. Men hur som ser allt bra ut, eller jag menar inga förändringar tydligen, bra blir det ju aldrig säger dem, men jag tror fan att jag kan bli frisk. Jag bad om lab-listan men det svarar han inte ens på. Jag vill fan ha mina provsvar, måste ringa dit i dag.

Dessutom skickade jag länkar till honom om att mitt CA 125 värde mycket väl kunde bero på myelomet, inte en det har han svarat på. Jag förstår att han har häcken full och måste prioritera de andra som går på behandling, men han borde kunna förmedla vidare till någon läkare under honom. Jaja, vad vet jag, ska ringa dit nu iaf 🙂

2 svar på ”Frustrerande och onödigt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.