Fel information till cancer sjuka

Debatt: Cancerfondens kostråd är kontraproduktiva!

“Ät vad du vill”

Nej för fan säger jag då, socker göder cancer, Nobelpris utdelat på det. Dåliga råd till diabetiker också tydligen, så illa. Man får känslan av att vården, läkemedelsindustrin och livsmedelsverket inte vill att vi ska vara friska. Då tjänar de inga pengar så klart, vi ska heller inte dö. Bara vara lagom sjuka så vi bidrar. Det verkar inte bättre än så, jag vill inte tro att det är sant. Hoppas min Ketogena kost och min egna behandling bidrar till att jag få många år till. (Vet inte om det fungerar, men värt ett försök) Men lyckades dock få ner CA125 från 294 till 212, om det har med min egen metod att göra vet jag inte, det får tiden utvisa.

Men jag klandrar ingen som vill följa dessa råd, men jag gör det INTE. Man får göra som man vill. Läs länken nedan.

http://www.tidningenhalsa.se/artiklar/artiklar/20170123/ar-cancerfondens-kostrad-vid-cancer-kontraproduktiva/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.