Ett regnigt Tylösand

I husbilen

Helt underbart med lite regn i dag, smattrar härligt på husbilstaket. Då får man sova länge och bara sitta vid datorn, surfa runt och jobba lite. Prata med varandra och mysa;)  Vi har precis avnjutit en omelett med bacon, vitlök, tomat och massa ruccola till det. Nu tittar Micke på Formula 1 och jag sitter här och skriver. En perfekt dag helt enkelt! På eftermiddagen ska det klarna upp och då ska jag ut på min nya cykel, den är som en moppe, den går ju för fan i 29,5 km/h. I går cyklade vi 2,5 mil, wohooo vad det gick undan. Så roligt! Cyklade för bi ett gäng yngre tjejer och killar, jag plingade så de kunde flytta på sig, Micke var bakom mig då han hör en av tjejerna säga “Vilken jävla fart det var på henne” hahaha…. så roligt. Men jag måste köpa en hjälm, det känns lite farligt ibland, det blir mitt nästa inköp.

Jag tror på ett mycket positivt tänkande, så blir livet bra mycket enklare och roligare. I bland känner jag att det gnälls alldeles för mycket, speciellt på småsaker, så som på vädret. Vem fan bryr sig om det regnar en dag eller två, ta vara på den dagen och njut av livet bara.

Varje dag jag känner mig symptomfri ska jag njuta oavsett vädret, tänkvärt för många men i dagens läge självklart för mig/oss. Livet är härligt och jag ska leva länge till.

Ha en fortsatt fin dag önskar vi från ett blött Tylösand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.