En tysk man med Multiple myeloma

Bildresultat för speak"Ni som känner mig och min man känner också till att vi båda är lite översociala, hahaha…. Kanske fel ordval, men vi gillar att prata med folk och jag vågar nog påstå att Micke är snäppet värre än mig, ja då förstår ni 😉 Allt från att ordbajsa i hissen, vid poolen, frukosten, jag typ överallt. I går träffade vi ett Tyskt par där mannen har Myelom “Multiple myeloma” som jag, vad är oddsen liksom?! Vi bjöd in dem på vårt rum och visade vad jag får för behandling och naturligtvis blev de väldigt intresserade. Så nu har Micke promenerat bort till kliniken med dem där de får träffa Roland i dag. Det som var till deras fördel är att Rolands första språk är just tyska. Mannen var själv läkare, narkosläkare och hans fru var sjuksyster, så de var båda lite insatta och så klart väldigt nyfikna på behandlingen jag får här. Dessvärre erbjuds den inte behandlingen i Sverige ännu. Vad jag tycker om svensksjukvård har ni väl redan förstått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.