En bild säger mer än 1000 ord sägs det.

Bilder förklara det jag ska göra, riktigt bra, speciellt för er som inte orkar grotta ner er i minsta detalj som jag försöker göra. Men nedan i korta dag, tycker det förklaras bra här.

Bildresultat för car t celler

Bildresultat för car t celler myeloma

 

Jag är livrädd för cellgifter. Här jobbar läkarna tillsammans med alternativa behandlingar och inga cellgifter ges. Nedan en liten länk om cellgifter. Men man ska också veta att cellgifter har hjälpt många människor, de har faktiskt blivit fria från sin cancer, men oftast med bestående men. Jag hoppas att jag slipper ta cellgifter. Men förstår att folk tar det eftersom det inte erbjuds annat i Sverige.

http://www.thenhf.se/du-har-fatt-cancer-lakaren-ska-det-vara-lite-kemiskt-stridsmedel-fran-forsta-varldskriget/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.