Doris du är underbar!

Älskar att åka runt i “Doris” husbilen alltså, jo det är sant, vi har döpt husbilen till Doris. Det är sådan frihetskänsla, man kan åka vart man vill, somna och vakna på de bästa platserna där solen skiner. Det går alldeles utmärkt att jobba från de olika platserna vi besöker, bara man har sin dator och lite internet. Vårt lilla fina underbara barnbarn Tyra älskar nog Doris lika mycket som jag, hon brukar vara med oss rätt ofta, hon träffar många nya vänner runt om på de olika campingarna vi besöker. Har ni inte provat husbil så gör det, man har alla bekvämligheter man behöver, det är inte som att tälta som en del tror, hahaha… Det var någon som sa till mig “Men Lotta, du som har prinsess-fasoner hur kan du campa?” Men för fan! Skulle jag tälta, NEJ, hahaha…..

Var i Tylösand med tjejerna från Göteborg mellan den 30 juli och den 2 juli, skit skoj. Sen blev jag kvar i Göteborg tills på tisdagen, sköna dagar med bästa finaste Annelie, bara hon och jag, kvalitetstid. Blev hämtad av Micke och Tyra som kom med husbilen. Blev borta tills måndagskväll, sov hemma en natt, packade om och tvättade, vaxade mig, fixade fransarna, var hos frissan och färgade utväxten, sen i väg i går igen. Nu är planen att jag och Micke ska vara borta i ca två veckor, så skönt. Vi ska beta av några ställen på Västkusten, men inga riktiga planer direkt, förstår ni friheten med det?, vi bara är och tar dagen som den kommer. Husbil är så bäst!

Dessutom fortfarande symptomfri från Myelom! Hoppas det får fortsätta så länge länge till. Jag är så tacksam varje dag jag mår bra. 

11 svar på ”Doris du är underbar!”

  1. Having a real estate blog is not only great because it can bring in search traffic, but it can also provide valuable content to repeat viisBors.tlogging is almost essential these days and with all the power and ease an out of the box Joomla or WordPress based site can offer, there is really no reason not to.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.