Där rök Körkort

Bildresultat för polisen körkort

Ja, även den bästa kan göra fel. Jag ska erkänna, jag har blivit av med körkortet, skit också. Det hände i fredags, på väg från Arlanda.

Men gör man fel får man stå sitt kast, så jäkla enkelt är det. Men jag har under alla år endast haft en fortkörning tidigare, då blev jag inte av med körkortet, men fick böter så klart. Det var ca 25-26 år sedan. Jag tycke ändå att två fortkörningar på 36 år är ok. Men denna gång tog de körkortet på plats.

Polisen sätter igång blåljusen, jag tänker, jäklar hur fort får man köra här? Jaja, bara att köra in till kanten . Där står man och skäms när andra bilister svischar förbi. Jag tar snällt fram mitt kk, polismannen tittar på det och tittar på mig, jag leeeer stort och tänker “visst e jag söt” hahaha…. Hur som så ber han mig följa med till deras bil, å jag tänker, “fy fan va pinsamt hoppas ingen ser mig”, hahaha.. ( ja ni som känner mig vet att jag hinner tänka massa annat roligt också, tre män med batonger, ööööö…. 😉

Väl inne i polisbilen så är de tre stora män/poliser och lilla lilla jag. Nu är det dags att se lite film här säger en av dem. Hela tiden känner jag mig lite fnittrig och lite skämmig, känner mig som värsta boven ju, hahaha… Jag får se en film på en skit häftig Audi som kör rätt fort, mmm det var jag det, fy. Jag ser snabbt att ena polisen är vänsterhänt som jag och jag tänker säga som vanligt “lite smartare vi vänsterhänta”. Men just i denna stund känner jag att det inte passar sig eftersom jag känner mig rätt dum, hahaha…. Så jag håller tyst. Sen säger den ena polisen, “va lugn du är” Jag frågar med glimten i ögat, “vad finns det att vara upprörd över” Jag får skriva på lite papper och vi skämtar på lite om allt möjligt. Jag berättar efter en stund att jag känner mig som värsta boven. Men får förklarat för mig att jag inte slagit någon på käften och inte gjort något brott, utan en trafikförseelse. När de släpper ut mig från deras bil så säger han, gå försiktigt tillbaka till din bil, dem kör som galningar här. Jag tittar på honom och säger, jasså säger du det, haaha… Nu skrattar vi alla fyra, tre poliser och jag.

Självklart inte roligt att bli av med kk, inget jag är stolt över heller, dessutom 4000kr i böter, hur länge de tänker dra in det vet jag inte förrns transportstyrelsen bestämt det, antagligen 1-3 månader, kommer väl ett brev snart. 42 km för fort, ajajaj… inte bra Lotta.

Men kära läsare, VÄRRE saker har hänt och jag fick mig en läxa. Nu ska jag försöka sköta mig framöver. Att bli av med kk är en baggis om man jämför med blodcancer. Ja ni fattar, värre saker har hänt.

 

3 svar på ”Där rök Körkort”

  1. Hej Lotta . Ja det finns värre saker. Livet går vidare. Micke får köra eller så tar du tuben . 😂 det går jag lovar 🤣🤣🤣

  2. Dubbelt straffad…
    Tror jag har iaf 8- 9 fortkörningar… 🙄
    En fick jag i Kriminalvårdens målade bil.. 😎
    Polisen tog Ingen av mina “förklaringar” 🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.