Bra på riktigt! Lyssna på hela det är så intressant.

skrivet av Lotta Elmér 28 maj, 2017

Titta på detta: https://www.youtube.com/watch?v=KRmUhBYIu28

Jag hoppas ni orkar se hela, det är så intressant så man vill bara fortsätta att lyssna, tycker iaf jag. Vi alla borde tänka till, med eller utan cancer. Men ni förstår att jag tänker göra allt jag kan själv innan jag får symptom och kanske måste behandlas. Som jag sagt tidigare så är jag ingen alternativare men jag har läst på ordentligt och tittat på många olika föreläsningar osv, så jag är rätt säker på att jag gör rätt. Sen får vi bara hoppas att jag får gå naken på Serglestorg.

16 veckor nu med Ketogen kost och en basisk kropp, jag mår fin fint 🙂 Har aldrig mått bättre, helt galet, varför visste jag inte detta innan, suck. Men bättre sent än aldrig, nu ska cancer bekämpas.

Sen vill jag så klart sprida detta så att fler försöker lite på egen hand, inte ta bort behandling utan att prova hjälpa kroppen själv. Går det så går det, det är värt ett försök iaf. Man mår dessutom jätte bra när kroppen går på Ketogener ist för socker.

Tveka inte på att höra av er om ni vill fråga något, jag delar gärna med mig av det jag har lärt mig. Dessutom tar jag gärna emot intressanta länkar eller era åsikter och erfarenheter.

Tillsammans blir vi starka!!

Prova!
10 kommentarer
2

10 kommentarer

Jonas 28 maj, 2017 at 21:17

Klockren! Delad

Svara
Ethica 19 juli, 2017 at 23:44

Algunos bien, pero en la lista hay también algún elemento de cuidado: Muñoz, Rivas, Grandes, Trueba, en fin, los de siempre (la Lindo no cuenta, esa no es intelectual ni es nada). Ahora bien, salir a estas alturas con que hay censura en El País es de tontos del culo.Es una pena que al País le tiren del aire las adhesiones de las supersuckers y los moehtrfuckers.

Svara
full coverage auto insurance East Orange NJ 20 juli, 2017 at 14:35

The honesty of your posting is there for all to see

Svara
car insurance quotes Suffolk VA 20 juli, 2017 at 15:31

I searched a bunch of sites and this was the best.

Svara
car insurance Fairburn GA 20 juli, 2017 at 16:13

That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.

Svara
cheapest auto insurance in Winder GA 20 juli, 2017 at 19:04

Now that’s subtle! Great to hear from you.

Svara
no down payment car insurance in Lanham MD 20 juli, 2017 at 20:56

Ya learn something new everyday. It’s true I guess!

Svara
list of car insurances in Wausau WI 21 juli, 2017 at 08:08

Yeah that’s what I’m talking about baby–nice work!

Svara
Aileen 19 juli, 2017 at 23:15

beberapa orang bilang filmnya biasa aja, tapi beberapa orang bilang bagus ba20gt&#8n3e; gua sendiri ntar dah nunggu dvd nya keluar baru nonton…

Svara
certified quickbooks consultant 31 mars, 2018 at 01:24

I was recommended this website through my cousin. I’m no
longer certain whether this put up is written by
him as nobody else know such special about my problem.

You are amazing! Thank you!

Svara

Skriv en kommentar