Bra på riktigt! Lyssna på hela det är så intressant.

Titta på detta: https://www.youtube.com/watch?v=KRmUhBYIu28

Jag hoppas ni orkar se hela, det är så intressant så man vill bara fortsätta att lyssna, tycker iaf jag. Vi alla borde tänka till, med eller utan cancer. Men ni förstår att jag tänker göra allt jag kan själv innan jag får symptom och kanske måste behandlas. Som jag sagt tidigare så är jag ingen alternativare men jag har läst på ordentligt och tittat på många olika föreläsningar osv, så jag är rätt säker på att jag gör rätt. Sen får vi bara hoppas att jag får gå naken på Serglestorg.

16 veckor nu med Ketogen kost och en basisk kropp, jag mår fin fint 🙂 Har aldrig mått bättre, helt galet, varför visste jag inte detta innan, suck. Men bättre sent än aldrig, nu ska cancer bekämpas.

Sen vill jag så klart sprida detta så att fler försöker lite på egen hand, inte ta bort behandling utan att prova hjälpa kroppen själv. Går det så går det, det är värt ett försök iaf. Man mår dessutom jätte bra när kroppen går på Ketogener ist för socker.

Tveka inte på att höra av er om ni vill fråga något, jag delar gärna med mig av det jag har lärt mig. Dessutom tar jag gärna emot intressanta länkar eller era åsikter och erfarenheter.

Tillsammans blir vi starka!!

Prova!

10 svar på ”Bra på riktigt! Lyssna på hela det är så intressant.”

    1. Algunos bien, pero en la lista hay también algún elemento de cuidado: Muñoz, Rivas, Grandes, Trueba, en fin, los de siempre (la Lindo no cuenta, esa no es intelectual ni es nada). Ahora bien, salir a estas alturas con que hay censura en El País es de tontos del culo.Es una pena que al País le tiren del aire las adhesiones de las supersuckers y los moehtrfuckers.

  1. beberapa orang bilang filmnya biasa aja, tapi beberapa orang bilang bagus ba20gt&#8n3e; gua sendiri ntar dah nunggu dvd nya keluar baru nonton…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.