Behandlingsdag 4 av 7

Dagarna går även om dem känns långa och ganska tråkiga. Nu har jag precis kommit till hotellet efter behandlingsdag 4 av 7. Det närmar sig den stora dagen, lördag, med de avgörande “Car T Cellerna” det känns mycket pirrigt, blandande känslor, orolig, men så tacksam. Men som sagt, det kommer gå kanon bra det här.

Jag har haft trevligt sällskap dessa dagar under min behandling, av en svensk man som heter Kent, han är här för att behandla sin gikt. Vi har delat rum under behandlingarna, för vi ville dela rum, inte för vi måste, bara så ni vet, de har fler rum, hahaha… Tiden går så mycket fortare om man har någon att prata med, det har varit väldigt trevligt.

I går kväll blev det god mat och massage igen, det känns lyxigt och man glömmer för en stund cancer och behandling.

I morgon blir det först nya prover som ska tas, sedan behandling efter det.

Glöm inte att vara snäll mot varandra. Döm inte någon efter utseende eller annat innan du gett dem en chans att visa vem dem är. Fick höra något i dag som gjorde mig lite upprörd/ledsen hur trångsynta människor kan vara.

Men jag tror på Karma.Bildresultat för smockaDet kommer tillbaka en dag.

 

En av påsarna jag fått och fler blir det. Känner mig stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.