Att cancer äter socker är klart som korvspad.

skrivet av Lotta Elmér 14 maj, 2017

Det finns så mycket att läsa om det här:

http://www.kronisksjukdom.com/h/Ketogen-diet–dess-f%C3%B6rdelar-och-roll-i-cancer-Treatment.html

Av Nisse Simonson

 

warburg

.
Nobelpristagaren Warburg visade att cancerceller svälter ihjäl utan glukos.

Jag fick äran att tala inför ett gäng verkligt initierade forskare i en grupp som brukar samlas i Vålådalen. Där talade Sveriges ledande cancerforskare Ingemar Ernberg om bland annat Otto Warburg och om hur han kartlade cancercellernas metabolism.

Warburg visade att cancerceller svälter ihjäl utan glukos,som ju inte bara finns i det vita processade sockret, utan även i stärkelse (potatis,pasta,ris och bröd) och i många matvaror vi köper där detta socker har många olika namn.

P1010108Kafeteria på sjukhus

Summan av kardemumman är att alla olika socker och kolhydrater blir glukos eller fruktos väl inne i levern. Jag drog slutsatser av detta, jag frågade och jag fick acceptans:

– OM man nu skall behandlas för en cancer och står i väntan på t.ex. strålning eller cellgifter, skulle man inte då under tiden innan behandlingen stå på en mat helt utan socker i alla dess varianter? Detta för att försvaga eller döda så många cancerceller som möjligt. Då tar rimligen behandlingen bättre.

– Jovisst, svarade han, det är helt riktigt tänkt.

Professorn molekylärbiologen och kirurgen Tore Scherstén berättade då om en bekant som genom en strikt kost utan alla kolhydrater fått bort alla metastaser från sin cancer genom denna kost, utom en liten en.

Om två slika kunskapskolosser inser det kanske dietisterna kunde ta det till sig. Men dom får pengar till sin utbildning från ILSI som är ett samarbetsorgan för Livsmedels-och Läkemedelsindustrin och då blir det som det blir.

Sprid detta så vitt som möjligt.
Nisse Simonson
Inga kommentarer
0

Skriv en kommentar