Apotea, kommer de att kompensera?

Som ni alla vet så går jag på en ketogen kost och måste därför välja min mat noga. Därför beställde jag bröd från Apotea innan vi åkte, men när paketet var levererat så fattades det två brödpaket, tråkigt då det är för mig viktigt att ha med på resan. Jag hann inte förbi butiken heller för att handla, det är ju själva grejen med att handla på nätet att det kommer hem till dörren.

Antal
Beskrivning
1 st Plackers Twin 35 st
1 st Treo, brustablett 500 mg/50 mg 3 x 20 st
2 st Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable 30 st, -6.00
1 st Burt’s Bees Lip Shimmer Guava
2 st Clean Eating Knäckekex Parmesan 200 g
2 st Clean Eating Chia Knäckebröd 160 g
1 st WoodWick Vanilla Bean Mini
1 st WoodWick Baby Powder Ellipse

Så här såg ordern ut, men de två Clean Eating Chia fanns inte med dessvärre. Naturligtvis skrev jag till Apotea och förklarade läget och i dag fick jag svar:

Hej och tack för ditt mejl!
Vi beklagar verkligen att det fattades varor i ditt paket. Vilka bröd var det som saknades?
Återkom gärna med en bild på ditt paket samt på ettiketten så hjälper vi dig vidare.
Tack på förhand!
Med vänlig hälsning,

Emma Å

“Återkom med bild på paket och etiketten”, hur då??? Paketet är hemma i Sverige i vårt soprum, jag är i Dubai. Ja ni fattar ju att det blir jäkligt svårt att fixa.
Mitt svar blev följande:
Jag beställde bröden för jag skulle åka till Dubai och vidare till Bangkok. Jag äter en Ketogen kost därför tar jag med bröd på resan. Så kartong och etikett kan jag inte skicka. Men bild på de två bröden som fanns kan ni få, även en vy från hotellrummet (skickade med bilder). Jag tänkte det var smidigt att beställa från er. Men med facit i handen skulle jag valt butik. De bröd som fattas är Chia, två paket. 

Antingen drar ni av det på summan hos Klarna eller skickar till mig då jag är åter i Sverige den 4/2 som det ser ut nu. Jag ska behandlas för min cancer i ett forsknings team. Så det kan bli några dagar senare också. Hur ni vill göra spelar ingen roll bara rätt blir rätt. 
Följ gärna min blogg www.lottaelmer.se
Nu ska vi se om Apotea tänker göra rätt och riktigt, vilket jag tror och hoppas. Det tar bara massa extra energi att hålla på maila och kriga, det vill jag inte och säkert inte Apotea heller.
BTW kan jag varmt rekommendera Clean Eating bröden, både knäcke och det mjuka man bakar själv, eller bakar å bakar man tillsätter bara vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.