1 år sedan diagnos Myelom

Egenplockad apelsin, den ska vi snart smaka på. Jag får ta en klyfta och räkna in den i mina 20gr kolhydrater, mycket socker i apelsin. 100gr apelsin = 10 kolhydrater. Men jag tyckte bilden blev så fin och extra kul när man har plockat den själv (vi pallade den) hahaha…

Nu har det gått ca 1 år sedan jag fick diagnosen. Fy vilken hemsk dag, trodde jag skulle dö rätt snart, men still alive 🙂 Tack för det här året, jag älskar livet och har inte tänkt dö på länge, även om jag har blodcancer. Jag typ vägrar låta sjukdomen ta över mitt liv. Men jag har gjort stora ändringar som har gjort att jag mår mycket bättre än innan diagnosen. Många frågar vad exakt jag gjort/gör. Jag har skrivit om det förut men ger gärna en repris till er som vill veta.

Jag ska träffa läkaren på tisdag, första gången på 1 år, så sjukt, skulle fått komma i oktober. Får en tid i februari, fyra månader för sent. Det är våran sjukvård det, skrämmande. Jag skulle ha lämnat prover innan vi reste men det glömde jag, får ta de på måndag så vi får väl se om de har hunnit komma till dagen efter. Så går det när man inte känner sig sjuk, då glömmer man ta proverna. Nu hoppas jag att jag bara får fortsätta att må bra många år till. Jag tror och hoppas att det är min helomvändning i kost och tillskott som gjort mig symptomfri så här länge.

Var snälla mot varandra och häng inte upp er på småsaker <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.