OM MIG

Myelom
Lotta Elmér

Livsglad tvåbarnsmor på 53 år!

Diagnostiserad med Myelom sen den 24 feb 2017.

Älskar livet, det har jag alltid gjort även om det i perioder varit tufft, precis som för er andra antar jag. Det går lite upp och det går lite ner, men i stora hela är det fantastiskt.

Arbetat som egenföretagare de sista 26 åren, Stockholms Babysim, Stockholms Simskola och Stockholms Aktivitetscenter mm. En gång i tiden hade jag faktiskt en korvkiosk, hahah… hur kul som helst. Jag jobbade också på Kent Anderssons Åkeri i 11 år, på den tiden körde vi för posten, det var också riktigt roligt. Jag tror att de flesta jobben blir roliga om man har rätt inställning och bra arbetskamrater. 

Humor är viktigt! Älskar och skratta och jag blir ofta lite flamsig, snuskiga kommentaren är nog jag i ett nötskal, hahaha… Älskar bajshumor förresten, börjar skratta jag bara skriver det, hahaha…. Svar på tal och snabb i käften är jag nog bra på också.

Mina flickor födda 1989, Jessica och 1996, Victoria är såklart det bästa som hänt mig. Jag har också fått det stora nöjet att bli bjuden på livets efterrätt, lilla Tyra kom 2010, hon är stora tjejen nu, hela 6 år. Tyra och jag är väldigt väldigt tajta, hon får mig att vara ung och frisk, det är ofta folk tror att jag är hennes mamma. Wow, tänk att de trodde jag var Tyras mamma “Va! är du mormor” hur mallig tror ni jag blir då, hahaha… (sa jag att jag älskar Botox)

Jag är gift med Mikael, sen snart 4 år tillbaka. Han är underbar, snäll och sätter mig och min cancer i första hand. Han har varit till otroligt stor hjälp med vad som är viktigt för mig när det gäller att svälta cancern, ja ni läste rätt, SVÄLTA cancer jäveln, men mer om det sen.

Ja ni fattar, jag har inte tid att dö i någon jävla cancer, GLÖM det! 

Jag kommer berätta hur det började med cancern och hur jag hanterar den i dag. Men som sagt, schas schas…… cancer jävel, bort från min kropp, min kropp är inget hotell för cancer iaf. Jag tänker ta till alla medel för att få leva så länge som möjligt. Dessutom försöka hålla mediciner borta så läääänge det går.

Om du vill, är du inbjuden att hänga med min resa här. Kom ihåg att jag är bara jag och jag kommer uttrycka mig som jag vill och jag kommer att stava fel, ha fel ibland (eller inte;). Jag kommer aldrig säga att bara jag har rätt, jag älskar demokrati vilket gör det till att jag har full respekt för vad du tycker, men det ska vara ömsesidigt. 

Nu börjar det, häng med vettja!