En Orb kom på besök

Vad hände egentligen, vad var det vi just var med om. Jäklar vad konstigt!

Jag var hemma hos Jessica för att vara barnvakt till Tyra och Tuwa en eftermiddag mellan ca 16.30-20.00. Vi sitter i soffan jag och Tyra, Tuwa står vid vardagsrumsbordet och leker.

När vi sitter där händer något väldigt märkligt, som tur är så ser även Tyra (9 år) detta, om hon inte hade varit med och sett detta lika TYDLIGT som jag så hade jag aldrig skrivit om det, ni hade idiotförklarat mig eller trott att jag överdoserat mina CBD-droppar (cbd-droppar utan thc så man kan inte få hallisar, hahaha) Tuwa står med ryggen emot, allt händer alltså bakom Tuwas rygg, så hon märker inget.

Helt plötsligt reser det sig ett gult/gudligt boll liknande föremål, typ fluffigt/spretigt mjukt, lite blinkande kanske man kan säga också, Tingeling, sakta, behagligt på något vis. Tänk er en stjärna fast inte, kanske kan förklara det som en boll/toffs på en mössa. Hoppas ni förstår och kan få en bild av det jag förklarar. Det reser sig från golvet ljudlöst, sakta och typ svävar upp i en vinkel, som ett uppochnervänt V, ca två meter upp och sedan ner bakom ena kanten av soffan där vi sitter. Jag och Tyra tittade på varandra, lite chockade av vad som just hänt “såg du det där” frågade jag, Tyra svarade “JAAAA” Jag frågade om hon var rädd, men det var hon inte. Vi tittade direkt bakom soffkanten och där fanns inget, vad fan var det som hände?!

Det går inte att förklara riktigt, men det var inget som man blev rädd för, tvärt om skulle jag vilja säga, kände mer ett lugn och vill gärna uppleva det igen. Jag hade bestämt mig för att inte berätta då så många är skeptiska och tror att man har fått fnatt. Men jag lovar, inget fnatt här, det hände på riktigt och jag är tacksam över att även Tyra såg det, det var oerhört tydligt, inte något litet sken eller så, nej helt tydligt. Jag skulle ha sträckt ut handen och försökt hålla det, men av en liten chock så han man inte tänka i de banorna och ska man ens fånga det som var där? Jag har nämnt detta för några och det jag tror nu är att det var en Orb, en närvaro av nära och kära. Jag vet att många av er höjer på ögonbrynen och tänker att jag har fått fnatt, jag kan förstå er, men jag måste faktiskt klargöra för er att detta var på riktigt och vi var två som såg det, klart slut.

Har gjort en skiss hur det gick till, jag är inte någon arkitekt och kan inte rita, men håll tillgodo, hahahah..