Neeeej!, jag är inte alternativare

Se mitt videoklipp, tryck på länken ovan:

Jag litar helt och hållet på min läkare, att han hjälper mig på bästa sätt. Men vad kan man göra på egen hand?, kan man göra något eller kan man inte? Det är den stora frågan!??? Men att göra något som du själv tror på är alltid rätt för just dig. Tillsammans med min Läkare Bo ska jag besegra cancer helvetet för en låååång tid framöver. Jag är definitivt inte klar här på jorden.

“Släpp av mig vart som helst, jag behövs överallt”

6 svar på ”Neeeej!, jag är inte alternativare”

  1. For us le-klsnowledgabse types, it would have been helpful to indicate which of those files in the download was actually the one to download. Also, it would have been REALLY helpful if the items in the table of contents were hot linked to the specific section to which they refer, and if each section could have had its own little return to top link. Otherwise, very good.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.