Neeeej!, jag är inte alternativare

skrivet av Lotta Elmér 26 juni, 2017

Se mitt videoklipp, tryck på länken ovan:

Jag litar helt och hållet på min läkare, att han hjälper mig på bästa sätt. Men vad kan man göra på egen hand?, kan man göra något eller kan man inte? Det är den stora frågan!??? Men att göra något som du själv tror på är alltid rätt för just dig. Tillsammans med min Läkare Bo ska jag besegra cancer helvetet för en låååång tid framöver. Jag är definitivt inte klar här på jorden.

“Släpp av mig vart som helst, jag behövs överallt”

6 kommentarer

Tibbie 19 juli, 2017 at 23:58

For us le-klsnowledgabse types, it would have been helpful to indicate which of those files in the download was actually the one to download. Also, it would have been REALLY helpful if the items in the table of contents were hot linked to the specific section to which they refer, and if each section could have had its own little return to top link. Otherwise, very good.

Svara
car insurance with no license in Kearny NJ 20 juli, 2017 at 13:42

I was really confused, and this answered all my questions.

Svara
list of auto insurances in Asbury Park NJ 20 juli, 2017 at 15:23

Shoot, so that’s that one supposes.

Svara
non owners car insurance quotes Auburn WA 20 juli, 2017 at 19:00

That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.

Svara
auto insurance rates Memphis TN 20 juli, 2017 at 20:43

Umm, are you really just giving this info out for nothing?

Svara
car insurance quotes Greensburg PA 21 juli, 2017 at 06:06

Keep these articles coming as they’ve opened many new doors for me.

Svara

Skriv en kommentar